Geen producten (0)

Voorwaarden

Retourbeleid / Herroepingsrecht

Niet goed? Heel vervelend! In tegenstelling tot andere webshops kunnen we de shirts immers niet opnieuw verkopen. De kans dat er een andere "Wesley" met maat 104 op zoek is naar een blauw shirt met een Gorilla in een brandweerwagen is immers niet zo groot. Onze producten vallen dan ook onder de noemer "maatwerk" Onze shirts en producten worden immers gepersonaliseerd. Al onze producten zijn dan ook uitgelsoten van het herroepingsrecht. 

Denk er dan ook alsjeblieft goed over na voordat je op de bestel knop drukt.

Ben je alsnog niet tevreden neem dan contact op via info@leukekindershirts.nl en we zullen zoeken naar een mogelijke oplossing.

Verzending

Wij verzenden uw bestelling doorgaans binnen 2 werkdagen na het ontvangen van uw betaling, uitzonderingen worden mogelijk op de productpagina kenbaar gemaakt. De levertijd van The Mountain shirts bedraagt max 10 werkdagen.  Zodra uw betaling door ons is ontvangen zullen wij u hierover per e-mail informeren. Indien u bestelling is vezonden wordt u hierover ook per e-mail geïnformeerd.
De verzendkosten worden berekend naar aanleiding van het gekozen product, de gekozen wijze van verzending, de bestemming (NL, BE) en het formaat van het pakket (brievenbus op pakketpost)
Wij hanteren binnen Nederland de volgende tarieven. Brievenbuspost 3,5 euro en pakket post 6,50, eventuele afwijkingen zijn binnen het bestelproces zichtbaar.

Betalen

  • De volledige betaling dient binnen 7 na het bestellen te zijn overgemaakt. Na afloop van deze periode zal, indien er niet volledig betaald is, de bestelling worden geannuleerd.
  • Vermeld in het geval van de keuze "overschrijving" altijd uw bestelnummer. (deze gegevens sturen wij u tevens per email)
  • De betalingen via iDEAL, verlopen via SISOW, een sterk en betrouwbaar betalingsplatform. SISOW zorgt voor een veilige en eenvoudige mogegelijkheid tot digitale betaling.